GELESA
CatalaCastellaAnglesFrances
    
  LinkedinYoutube
Gelesa Operador LogisticGelesa Operador LogisticGelesa Operador LogisticGelesa Operador LogisticGelesa Operador LogisticGelesa Operador LogisticGelesa Operador LogisticGelesa Operador Logistic

Benvinguts a Gelesa

---
Consultoria Logistica

Oferim a les empreses instal·lades o que pretenen instal·lar-se al Principat d’Andorra serveis de consultoria especialitzada en Logística i Operacions. I per aconseguir-ho comptem amb un equip de professionals d'àmplia experiència, amb una xarxa de contactes sectorials i aliances amb professionals d'altres disciplines que ens permeten conformar un equip de treball adequat per cobrir les necessitats dels nostres clients.

Així mateix el nostre esquema de treball està sempre orientat a la implementació de la solució. I les necessitats dels nostres clients i la seva participació conjunta en el disseny de les actuacions, són part essencial per tal d’aconseguir una adequada transferència de coneixements i facilitar la seva gestió posterior.

L'assoliment de resultats tangibles ens ha permès generar relacions de confiança i continuïtat amb una cartera de clients consolidats del Principat.

Des de la nostra responsabilitat i coneixements oferim:

  • Analitzar i optimitzar els processos existents, per assegurar l'ús intel·ligent dels recursos.
  • Desenvolupar i implementar nous processos i / o instal·lacions.
  • Obtenir una solució logística integral, a mida de la necessitat de la seva empresa (fase interna) i de la seva cadena de proveïments (fase externa).
  • La nostra experiència real en implementacions reeixides en empreses de diverses tipus d’activitat i mida.
  • Conformem un equip de treball flexible i compromès amb els objectius dels nostres clients.
  • Treballem amb eines d'anàlisi sistemàtiques i conceptes de gestió actualitzats, de classe mundial però amb visió local.


COPYRIGHT
© 2013 PRIVACY POLICY
Av. de la Bartra AD200 Encamp - Principat d'Andorra
T. 376 736 300 - F. 376 736 301 - @. gelesa@gelesa.ad